Baloise Group

Baloise Group

De Baloise Group, met hoofdzetel in Bazel, Zwitserland, is een Europese aanbieder van verzekerings- en pensioenoplossingen. Baloise onderscheidt zich door een positionering opgebouwd rond de ‘Safety World’, een combinatie van verzekeringen en intelligente preventie. De Baloise Group is in Zwitserland een financiële dienstverlener, die een combinatie van verzekeringen en bankproducten aanbiedt.De Baloise Group, met hoofdzetel in Bazel, Zwitserland, is een Europese aanbieder van verzekerings- en pensioenoplossingen. Baloise onderscheidt zich door een positionering opgebouwd rond de ‘Safety World’, een combinatie van verzekeringen en intelligente preventie. De Baloise Group is in Zwitserland een financiële dienstverlener, die een combinatie van verzekeringen en bankproducten aanbiedt.

Naast Baloise Insurance in België, heeft de groep ook vestigingen in Duitsland, Luxemburg en Liechtenstein. Het verkoopnetwerk bestaat zowel uit een eigen verkooporganisatie, als uit makelaars en andere partners.

De Baloise Group heeft een Europees competence center in Luxemburg. De aandelen van Bâloise Holding nv worden genoteerd op de SIX Swiss Exchange, Main Market Segment. De Group telt ongeveer 7620 werknemers.