Code duurzaam beleggen

Baloise Nederland maakt deel uit van de juridische entiteit Baloise Belgium nv en van de Zwitserse Baloise Group.

Veiligere wereld voor al onze stakeholders

Ons doel is om bij te dragen aan een veiligere wereld voor al onze stakeholders: onze makelaars, onze klanten, onze medewerkers en onze aandeelhouders.

Baloise Nederland concentreert zich in alles wat ze onderneemt op partnership, persoonlijke aanpak, uitmuntendheid en veiligheid.

Deze focusthema’s worden aangevuld met specifieke waarden: develop and engage yourself and others, act authentically and earn trust, put yourself in the other’s shoes.

Baloise Nederland waakt over uw financiële veiligheid en leeft hierbij de wettelijke en reglementaire normen na, maar ook deontologische en ethische regels.

Daarom investeert Baloise Nederland niet in ondernemingen die wapens of tabaksartikelen produceren. Dit geldt zowel voor aandelen als voor obligaties.

Baloise Nederland kiest om op deze manier principes van ethisch en duurzaam beleggen toe te passen in plaats van de Code Duurzaam Beleggen van het Verbond Van Verzekeraars te onderschrijven.

Dit is in lijn met de visie van de Zwitsere Baloise Group en het toepasselijke wetgevende kader.

Lees hier wat duurzaamheid voor ons betekent.

 

Ontdek Baloise Insurance

Baloise Insurance is een beursgenoteerde verzekeraar met een rijk verleden en uitdagend toekomstperspectief. Met ruim 7000 collega’s werken we in Europa aan een veilige wereld.

Lees meer op onze blog

Werken aan een veilige wereld. Inleven in een ander. Dat vinden wij belangrijk. Wat wil jij bereiken? Bij ons krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen.

Onze vacatures

Baloise biedt een innoverende en uitdagende werkomgeving, met een fijne werksfeer en mooi toekomstperspectief. We zoeken graag de balans op. Tussen wat jij belangrijk vindt en wat wij willen bereiken. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en op de werkvloer.

Geen passende vacature?

Staat er nu geen (passende) vacature open? Misschien hebben we je morgen toch nodig.