Over Baloise Group

Met ruim 9000 bevlogen werknemers werkt de Baloise Group in Europa aan een veilige wereld. Met betaalbare verzekeringen, kwaliteitsvolle pensioenen en intelligente preventie

De eerste keuze voor veiligheid

De Baloise Group is een sterke Europese aanbieder van verzekeringen en pensioenoplossingen. Centraal in alle activiteiten staat onze missie ‘een veilige wereld’: werken aan een veilige wereld voor onze klanten, voorbij verzekeringen en verzekeringsrisico’s.

Sterk merk

De Baloise Group kent een rijke geschiedenis als financiële dienstverlener en partner in veiligheid. Die service vertalen we nu naar het digitale tijdperk.

Europees netwerk

Baloise Insurance Nederland staat als dochter van Baloise Group nooit alleen. We hebben een rijk netwerk van collega’s in België, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland

Krachtig en innovatief

Onze expertise ontwikkelen we graag door. In Luxemburg staat ons Europees Competence Center. Hier bedenken we voor innovatieve plannen voor onze klanten.

Beursgenoteerd

De aandelen van de Baloise Holding nv worden genoteerd op Zwitserse beurs SIX Swiss Exchange, Main Market Segment in Zürich.

Gewoon goed verzekerd

De best mogelijke klantenservice, gecombineerd met betrouwbare producten en diensten, maakt Baloise Group de eerste keuze voor mensen die zich ‘simply safe’ willen voelen.

Hoofdkantoor Bazel

De Baloise Group werkt vanuit het hoofdkantoor in het Zwitserse Bazel aan innovatieve verzekeringen, slimme preventie en verregaande service.

De autoverzekeringen van Baloise

Verzekeren is voor ons meer dan bijstand verlenen bij schade. Of claims afhandelen. Bij Baloise staan we altijd voor u klaar met raad en daad.

Meer weten over Baloise Group?

Bekijk de Baloise.com website