Werken bij Baloise Insurance

Plezier hebben in je werk en, omringd door fijne collega’s, bijdragen aan een veilige wereld. Met goede arbeidsvoorwaarden en ruime groeimogelijkheden. Dat is werken bij Baloise.

Uitdagend werk, fijne omgeving

Bij Baloise houden we van aanpakken. We werken met een dynamisch en gepassioneerd team van verzekeringsexperts. Precies daarin ligt onze kracht.

Ben jij een expert op het gebied van verzekeringen? Een doorzetter én een teamspeler? Kijk dan of je een passende vacature ziet. Of solliciteer spontaan.

Ontdek Baloise Insurance

Baloise Insurance is een beursgenoteerde verzekeraar met een rijk verleden en uitdagend toekomstperspectief. Met ruim 7000 collega’s werken we in Europa aan een veilige wereld.

Lees meer op onze blog

Werken aan een veilige wereld. Inleven in een ander. Dat vinden wij belangrijk. Wat wil jij bereiken? Bij ons krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen.

Onze vacatures

Baloise biedt een innoverende en uitdagende werkomgeving, met een fijne werksfeer en mooi toekomstperspectief. We zoeken graag de balans op. Tussen wat jij belangrijk vindt en wat wij willen bereiken. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en op de werkvloer.

 

Vacature Volmachtbeheerder

Geen passende vacature?

Staat er nu geen (passende) vacature open? Misschien hebben we je morgen toch nodig.