Code duurzaam beleggen

Veiligere wereld voor al onze stakeholders

Ons doel is om bij te dragen aan een veiligere wereld voor al onze stakeholders: onze makelaars, onze klanten, onze medewerkers en onze aandeelhouders.

Baloise Nederland concentreert zich in alles wat ze onderneemt op partnership, persoonlijke aanpak, uitmuntendheid en veiligheid.

Deze focusthema’s worden aangevuld met specifieke waarden: ontwikkel en betrek jezelf en anderen, handel authentiek en met vertrouwen, verplaats jezelf in de ander.

Baloise Nederland waakt over uw financiële veiligheid en leeft hierbij de wettelijke en reglementaire normen na, maar ook deontologische en ethische regels.

Daarom investeert Baloise Nederland niet in ondernemingen die wapens of tabaksartikelen produceren. Dit geldt zowel voor aandelen als voor obligaties.

Baloise Nederland kiest om op deze manier principes van ethisch en duurzaam beleggen toe te passen in plaats van de Code Duurzaam Beleggen van het Verbond Van Verzekeraars te onderschrijven.

Dit is in lijn met de visie van de Zwitsere Baloise Group en het toepasselijke wetgevende kader.

Lees hier wat duurzaamheid voor ons betekent.

Acceptant Motorrijtuigen bij Baloise

Ben jij gek op motorrijtuigen? Spreekt het je aan om te werken in een relatief klein team met korte lijnen, veel zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheid? Zoek dan niet langer! Maar solliciteer bij Baloise in Beesd. Jouw Job Acceptant motorrijtuigen (zowel junior, medior als senior) Je beoordeelt de acceptatie van nieuwe en bestaande autoverzekeringen voor zowel […]

Bekijk vacature

Schadebehandelaar Motorrijtuigen bij Baloise

Ben jij een echte oplosser? Stel je mensen graag op hun gemak na een schade. Spreekt het je aan om te werken in een klein team met korte lijnen en veel verantwoordelijkheid? Zoek dan niet langer! Maar solliciteer bij Baloise in Beesd. Jouw Job Schadebehandelaar motorrijtuigen (zowel junior, medior als senioren) Je behandelt materiële autoschades […]

Bekijk vacature

Beheerder ICT / Webspecialist

Weet jij alles van internet? Hou je ervan om IT te verbeteren? Spreekt het je aan om te werken in een relatief klein team met korte lijnen, veel zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheid? Zoek dan niet langer! Maar solliciteer bij Baloise in Beesd. Jouw Job Beheerder ICT / Coördinerend webspecialist (zowel junior, medior als senior) Onderhouden/beheren […]

Bekijk vacature