Kies de autoverzekering die écht bij u past

Wie goed oplet in het verkeer, let ook op de verzekeringsvoorwaarden. Kies daarom voor Baloise: een heldere en eerlijke autoverzekering, speciaal afgestemd op de veilige weggebruiker.

Onze overstaphulp

U moet zelf uw huidige verzekering stopzetten.
Iedere verzekeraar heeft daar zijn eigen regels voor.
Soms kan het telefonisch of via e-mail.
Het kan ook zijn dat u op moet zeggen via het online account.
En soms moet het via een opzegbrief.

Let op de voorwaarden

Sommige autoverzekeringen zijn na één jaar maandelijks opzegbaar. Andere autoverzekeringen kunt u op elk moment stopzetten.

Vraagt uw huidige verzekeraar toch om een opzegbrief? Maak dan gebruik van onze opzegbrief:

Download opzegbrief

Past onze verzekering bij u?

Baloise biedt de laagste autopremie voor de veiligste weggebruikers. Dat doen wij omdat wij een veiligere wereld willen creëren. Passen wij ook bij u? Beantwoord de volgende vragen en u weet direct of wij een match zijn.

1. Hoe veilig bent u in het verkeer?

Baloise kiest en beloont verantwoordelijke automobilisten. Voor slechte en onverantwoordelijke weggebruikers hanteren we lagere kortingen. Zo houden we onze premies laag voor de goede rijders.

2. Hoeveel jaar rijdt u al schadevrij?

Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger onze korting op de autopremie. U kunt bij ons de hoogste korting van Nederland krijgen, namelijk 90% bonus-maluskorting.

3. Is uw autopremie gestegen?

Regelmatig passen verzekeraars hun premies aan. We bieden altijd de hoogste korting aan voor de beste automobilisten. Omdat wij vinden dat veilig rijgedrag altijd beloond moet worden.

4. Wilt u precies weten waar u aan toe bent?

Baloise is anders dan andere autoverzekeringen. Wij bieden heldere voorwaarden, lage premies en de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Verzekering met overstaphulp

Bij Baloise bepaalt u zelf de dekking en de premie van uw autoverzekering. Onze verzekeringsexperts helpen u graag overstappen naar een autoverzekering die bij u past.

Even bellen of mailen?

Een verzekering moet bij uw rijgedrag passen. En bij uw portemonnee. Daarom helpen wij u graag kiezen. Onze experts staan altijd voor u klaar met een antwoord, advies of oplossing.

Meer weten over onze voorwaarden?

Ontdek de verregaande service en het échte voordeel van Baloise in onze polisvoorwaarden. Bekijk onze polisvoorwaarden

Bekijk nu uw voordeel

Bij Baloise ziet u snel en simpel hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering. Kenteken onbekend
NL