Zorgeloos verzekerd

Onze autoverzekeringen

Bij Baloise bepaalt u zelf de dekking en de premie van uw autoverzekering. U kunt kiezen voor een voordelige basis WA-verzekering. Wilt u meer dekking? Dan past de beperkte casco dekking misschien bij u. Wie helemaal zeker wil zijn, kiest voor de volledige casco dekking: onze allrisk verzekering.

WA (verplicht)
checkmark product list Schade aan anderen
WA en Beperkt casco
checkmark product list Schade aan anderen
checkmark product list Inbraak en diefstal
checkmark product list Brand en storm
checkmark product list Ruitschade
checkmark product list Aanrijding met dieren/loslopend wild
WA en Volledig casco
checkmark product list Schade aan anderen
checkmark product list Inbraak en diefstal
checkmark product list Brand en storm
checkmark product list Ruitschade
checkmark product list Aanrijding met dieren/loslopend wild
checkmark product list Zelf veroorzaakte schade
checkmark product list Pechhulp
checkmark product list Vandalisme
checkmark product list Aanschafwaarde mogelijk
checkmark product list Nieuwwaarde mogelijk

Welke autoverzekering past bij u?

Dat hangt af van uw auto en uw wensen. Vaak geldt: hoe ouder de auto, hoe minder uitgebreid de verzekering. Kijk daarom naar uw autowaarde, maar ook naar uw rijgedrag, het aantal schadevrije jaren en de korting die u krijgt.

Hulp bij schade en pech

U krijgt hulp als uw auto of de bestuurder niet meer verder kan rijden door een verkeersongeval, brand of een andere plotselinge oorzaak van buiten de auto. Is uw auto WA en Volledig Casco verzekerd dan heeft u ook recht op hulp als uw auto niet meer verder kan rijden door een mechanische of technische storing (pechhulp) . U kan de pechhulp uitbreiden met pechhulp in uw woonplaats. Welke hulp u precies krijgt, is afhankelijk van uw verzekering. Bekijk hiervoor onze voorwaarden.

Wel of geen eigen risico?

Elke verzekering kunnen we aanpassen aan uw wensen. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Accessoires meeverzekerd

Heeft u een trekhaak of roofrails? Geen zorgen, accessoires of andere extra’s die niet bij de standaarduitvoering horen, zijn standaard tot € 1.000,- meeverzekerd bij een Casco dekking. Heeft u een hoger bedrag aan accessoires dan kunt u deze onbeperkt mee verzekeren. U betaalt premie over de totale waarde van de auto.

Onze richtlijnen

Gemiddeld genomen kiezen onze klanten voor auto’s tot 6 jaar oud onze autoverzekering WA+ Casco. Na 6 jaar is de waarde van de auto gedaald en kiest men vaker voor een WA+ Bep. Casco. Voor een auto vanaf 11 jaar gaat de keuze het meest naar WA.

Informatie extra verzekeringen

Hieronder treft u meer informatie over de mogelijkheden van de extra verzekeringen die aanvullend op de autoverzekering kunnen worden gesloten.

Ongevallen-inzittenden verzekering

Met onze ongevallen-inzittendenverzekering bent u verzekerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met uw auto. De verzekering geldt voor alle personen in uw auto, ook voor de bestuurder. We betalen dan een vooraf vastgesteld bedrag aan de bestuurder en/of de passagiers. Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Hoe ernstiger de blijvende invaliditeit is, hoe meer we betalen.

Schadeverzekering voor inzittenden

In plaats van de ongevallen-inzittendenverzekering kunt u de standaard Schadeverzekering omzetten naar de uitgebreide variant. De inzittenden zijn dan als ze gewond of overlijden door een verkeersongeval verzekerd voor hun werkelijke schade tot maximaal een bedrag van € 1.000.000,- per verkeersongeval.

 

Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij een conflict dat ontstaan is na schade. U wilt dat anderen uw schade betalen. Wij helpen u daarmee.

Bekijk hier de mogelijkheden

Hoe zeg ik mijn verzekering op?

Wij doen er alles aan om u tevreden te houden. Wilt u toch van uw verzekering af? Dan kunt u dat zelf op elk moment doen via mijn polismap. U ontvangt dan van ons een polis waarin staat dat uw verzekering gestopt is. Op de polis staat of u premie van ons terugkrijgt en hoeveel. Als wij de verzekering voor u beëindigen, omdat u dat ons verzoekt per brief of mail. brengen wij u € 18,15 aan administratiekosten in rekening. Dit bedrag is inclusief 21% assurantiebelasting.

Meer weten over de inhoud van onze autoverzekeringen?

Ontdek de verregaande service en het echte voordeel van Baloise in:
Onze verzekeringskaarten

Raadpleeg voor een uitgebreider overzicht onze polisvoorwaarden

Baloise polisvoorwaarden

Bekijk uw voordeel en voer nu uw kenteken in

Uw autoverzekering berekenen? Bij Baloise ziet u snel en simpel hoeveel u kunt besparen.

Toch nog vragen?

Onze experts staan voor u klaar met antwoord en advies.
Neem contact met ons op