Werken bij Baloise

Uitdagend werk, fijne omgeving

Bij Baloise houden we van aanpakken. We werken met een dynamisch en gepassioneerd team van verzekeringsexperts. Precies daarin ligt onze kracht.

Ben jij een expert op het gebied van verzekeringen? Een doorzetter én een teamspeler? Kijk dan of je een passende vacature ziet. Of solliciteer spontaan.

Ontdek Baloise

Baloise is een beursgenoteerde verzekeraar met een rijk verleden en uitdagend toekomstperspectief. Met ruim 9.000 collega’s werken we in Europa aan een veilige wereld.

Over Baloise

Lees meer op ons blogoverzicht

Werken aan een veilige wereld. Inleven in een ander. Dat vinden wij belangrijk. Wat wil jij bereiken? Bij ons krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen.

Onze blogs

Onze vacatures

Baloise biedt een innoverende en uitdagende werkomgeving, met een fijne werksfeer en mooi toekomstperspectief. We zoeken graag de balans op. Tussen wat jij belangrijk vindt en wat wij willen bereiken. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en op de werkvloer.

Beheerder ICT / Webspecialist

Weet jij alles van internet? Hou je ervan om IT te verbeteren? Spreekt het je aan om te werken in een relatief klein team met korte lijnen, veel zelfstandigheid en veel verantwoordelijkheid? Zoek dan niet langer! Maar solliciteer bij Baloise in Beesd. Jouw Job Beheerder ICT / Coördinerend webspecialist (zowel junior, medior als senior) Onderhouden/beheren […]

Bekijk vacature

Geen passende vacature gevonden?

Staat er nu geen (passende) vacature open? Misschien hebben we je morgen toch nodig. Solliciteer spontaan.