Goed verzekerd met Baloise

Zwitserse roots

Baloise is onderdeel van de beursgenoteerde Zwitserse Baloise Group. In Nederland zijn we een relatief gezien nieuwe speler, maar we zijn al sinds 1863 een sterke en betrouwbare financiële dienstverlener. In Nederland zijn we sinds 1993 actief als onderdeel van het Belgische Baloise Belgium NV in de automotive sector.

Meer over Baloise Group

Bijzondere missie

Baloise bouwt aan een veilige, gezonde en aangename wereld. We willen meer zijn dan alleen een verzekeraar. Daarom zetten we onze schouders onder verschillende initiatieven, organisaties en projecten op sociaal, sportief en cultureel vlak. Zie welke initiatieven onze moeder in België ondersteunt voor sponsoring. In Nederland willen we een veilige wereld voor onze klanten. We zetten in op betaalbare verzekeringen en het stimuleren van veilig rijgedrag. Zie hiervoor onze Safety tips op deze website.

Ontdek onze experts

Onze medewerkers zijn bijzonder bedreven, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van resultaten. U kunt altijd rekenen op hun expertise, bevlogenheid en innovatiekracht.

Wij selecteren ons personeel op basis van natuurlijke klantgerichtheid en service gericht denken. Naast natuurlijk de noodzakelijke verzekeringstechnische diploma’s willen we dat onze medewerkers denken vanuit de gedachte “hoe wil je zelf dat anderen jou benaderen, benader anderen dan ook op diezelfde wijze”. Al onze medewerkers worden gescreend op integriteit en betrouwbaarheid.

Bij Baloise worden we niet beloond op de aantallen nieuwe verzekeringen die onze medewerkers afsluiten maar gewoon op basis van een vast salaris en klantgericht handelen. We zijn uit op duurzame klantrelaties zodat wij samen met onze klanten aan een veiligere samenleving kunnen werken.

Toch nog vragen?

Onze experts staan altijd voor u klaar met antwoord en advies.
Neem contact met ons op