WA + beperkt casco verzekering

Onze WA+beperkt casco verzekering

Met onze WA+beperkt casco verzekering bent u verzekerd voor schade die met uw auto is veroorzaakt aan anderen, dat is in Nederland wettelijk verplicht. Ook bent u verzekerd voor bepaalde schade aan uw auto. Wilt u meer dekking? Kies dan voor WA en Volledig Casco.

Wat houdt de verzekering in?

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) vergoedt schade die u veroorzaakt met uw auto, aanhanger of caravan aan anderen en andermans auto of spullen. Ook betalen we bepaalde schade aan uw auto. Na een ongeluk brengen we u naar huis en uw auto naar een erkende garage.

Wat is wel verzekerd?

  • Wettelijke aansprakelijkheid
  • Inbraak
  • Diefstal
  • Brand en storm
  • Ruitschade
  • Vergoeding vervangende auto
  • Aanschafwaarde als optie mee te verzekeren

Wat is niet verzekerd?

  • Zelf veroorzaakte schade
  • Vandalisme

Wat zijn de verzekerde bedragen bij schade aan anderen?

Wij betalen tot €2.500.000 voor schade aan andermans auto of spullen. Raakt iemand gewond of overlijdt iemand door uw schuld? Dan betalen wij maximaal €6.500.000.

Wat zijn de verzekerde bedragen bij schade aan mijn eigen auto?

Dit hangt af van de leeftijd en de nieuw-, aanschaf- of dagwaarde van uw auto. En waar u de schade laat repareren. U kunt zelf de dekking kiezen. We betalen we nooit meer dan de bedragen op de polis.

Hoe belonen wij schadevrij rijden

Natuurlijk belonen wij liever automobilisten die veilig rijgedrag vertonen: voor elk schadevrij jaar, krijgt u bonus-maluskorting (tot maximaal 90%). Deze bonus-maluskorting neemt af als u een schade claimt waar u schuld aan heeft.

Wanneer keren wij niet uit?

In onze Algemene voorwaarden staat wanneer wij niet betalen. Bijvoorbeeld bij opzettelijke schade, bij fraude en misleiding. Bij rijden zonder rijbewijs en bij het niet houden aan de voorwaarden. Of bij schade tijdens ander gebruik dan voor gewone ritten.

Hoe sluit ik deze verzekering af?

U kunt bij ons een WA+beperkt casco autoverzekering online afsluiten. Wilt u overstappen naar onze autoverzekering? Maak dan gebruik van onze gratis overstaphulp.

Uw autoverzekering: snel online geregeld

Maak het uzelf makkelijk en sluit uw autoverzekering online bij ons af. We helpen u de juiste autoverzekering te kiezen, met een dekking die bij u past.

Bekijk nu uw voordeel

Bij Baloise ziet u snel en simpel hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.

Toch nog vragen

Onze experts staan voor u klaar met antwoord en advies.
Neem contact met ons op