Heeft u een klacht?

Bij Baloise Insurance staat uw tevredenheid voorop. Bent u niet tevreden? Dan horen wij dat graag. U kunt uw klacht telefonisch, online, schriftelijk of via E-mail aan ons melden. Wij hopen zo spoedig mogelijk uw klacht op te lossen. Wij hanteren de gedachte “bent u tevreden vertelt het anderen, bent u ontevreden vertel het ons. Dan kunnen we proberen uw ontevredenheid om te buigen naar tevredenheid. Om deze reden reageren wij niet op uitlatingen op allerhande forums, andere websites e.d. Wij nemen iedere klacht serieus, en  vinden het daarom in uw belang  om uw klacht of  signaal in 1e instantie rechtstreeks met u te bespreken.

Online klacht melden

U kunt snel en simpel online klachten melden via ons klachtenformulier. Wij streven er naar u binnen 7 dagen van een bericht te voorzien.

Via E-mail uw klacht melden

U kunt uw klacht ook naar ons mailen: klachten@baloise.nl t.a.v. het klachtenbureau

Klantenservice bellen

Heeft u liever direct contact met ons klachtenbureau ? Dat kan ook. Wij zijn maandag-vrijdag bereikbaar tussen 8.30-17.00 uur op telefoonnummer 088 999 37 00. Wij adviseren u alvast uw polisnummer bij de hand te houden. Dan kunnen wij sneller uw klacht oplossen.

Bent u niet tevreden met onze beslissing over uw klacht? Stuur dan een brief naar:

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

U kunt ook de de Tuchtraad Financiële Dienstverlening inschakelen. Zij kijken of wij juist hebben gehandeld.

Tuchtraad Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Wilt u wel een klacht indienen, maar niet bij ons of bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening? Of bent u niet tevreden met de beslissing of de behandeling van uw klacht? Dan kunt u met uw klacht naar de rechtbank in Amsterdam of Rotterdam.

Hulpdocumenten

Algemene voorwaarden

Hoe wordt schade geregeld en afgehandeld? Ontdek de service van Baloise in onze Algemene voorwaarden. Lees onze algemene voorwaarden

Polisvoorwaarden

Is uw schade verzekerd of niet? Daalt uw no-claim door de schade? U leest het in uw polisvoorwaarden. Controleer uw polisvoorwaarden

Europees schadeformulier

Bent u betrokken bij een ongeval of aanrijding? Vul dan, liefst met de andere betrokken partij(en), het Europees schadeformulier in. Download het schadeformulier (PDF)

Nog vragen?

Onze experts staan altijd voor u klaar met antwoord en advies.