Schade melden

Baloise Insurance staat altijd voor u klaar. Heeft u autoschade? Meld dit zo snel mogelijk. Wij zorgen dat u snel weer op weg bent én dat alles vlot wordt afgehandeld.

Online schade melden

Meld schade aan uw auto zo snel mogelijk. Het liefst binnen 24 uur. U kunt schade eenvoudig online melden. Let op: u moet hiervoor inloggen. Schade melden kan ook via E-mail schade@baloise.nl, mail hier uw Schadeformulier naar toe en wij nemen deze z.s.m. in behandeling.

Telefoonnummers Schadeafdeling

Tijdens kantooruren (tussen 8.30 uur – 17.00 uur) bel 088-9993700 Voor hulpverlening na een ongeval of pechhulp bel

Auto gestolen? Bel 055-7410001 en daarna 088-9993700

Schade melden

U kunt ruitschade snel laten repareren door een aangesloten glashersteller bij u in de buurt.

Zie onze lijst met aangesloten glasherstellers.

Schade kunt u laten repareren door een aangesloten schadehersteller.

Zie onze lijst met aangesloten schadeherstellers.
Diefstal

Is uw auto gestolen? Bel dan direct het VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) 055-7410001 en daarna met ons kantoor.

Directe Schadeafhandeling

Bent u WA of WA beperkt casco verzekerd en heeft u schade geleden waarbij een tegenpartij betrokken is? Vanaf 1-1-2022 is het mogelijk om ook deze verhaalbare schade bij ons te melden. Hiervoor zijn wel een aantal regels van toepassing. Om u duidelijk uitleg te geven van de werking van de Directe Schadeafhandeling en te kijken of deze regeling voor u van toepassing is kunt u hier klikken om de animatie te bekijken.

Hulpdocumenten

Algemene dienstenwijzer

De financiële bedrijfstak hecht aan goede voorlichting en kwaliteit. Wie zijn wij en wat houdt onze dienstverlening in? Lees onze algemene dienstenwijzer

Polisvoorwaarden

Is uw schade verzekerd of niet? Daalt uw no-claim door de schade? U leest het in uw polisvoorwaarden. Controleer uw polisvoorwaarden

Europees schadeformulier

Bent u betrokken bij een ongeval of aanrijding? Vul dan, liefst met de andere betrokken partij(en), het Europees schadeformulier in. Download het schadeformulier (PDF)

Het waarborgfonds

Heeft u schade geleden veroorzaakt door een onbekend óf onverzekerd motorvoertuig? Dan kunt u niet altijd bij een verzekeraar terecht. Daarom is in 1965 het Waarborgfonds Motorverkeer (WBF) opgericht.

Het Waarborgfonds is er voor mensen die door een motorvoertuig zoals een brommer, auto of tractor schade hebben geleden en met die schade niet terecht kunnen bij een verzekeraar. Bijvoorbeeld als de veroorzaker is doorgereden of als hij niet verzekerd is. Ook schade die is veroorzaakt met een gestolen motorvoertuig kan vergoed worden.Het Waarborgfonds vergoedt dus alleen schade door een  motorvoertuig. Schade door bijvoorbeeld vandalisme vergoedt het Waarborgfonds niet. Het Waarborgfonds is een stichting zonder winstoogmerk en wordt gefinancierd uit jaarlijks vastgestelde bijdragen van Nederlandse motorrijtuigverzekeraars. Een deel van alle WA-premies voor motorrijtuigen gaat naar het Waarborgfonds.

Via onderstaande link komt u op de website van het waarborgfonds, waar u uw claim kunt indienen. https://waarborgfonds.vereende.nl/downloads-formulieren/

Nog vragen?

Onze experts staan altijd voor u klaar met antwoord en advies.