Vacature Schadebehandelaar motorrijtuigen (zowel junior, medior als senior)

Motorrijtuigen schadebehandelaar bij Baloise aan het werk. Hij zit achter zijn bureau met laptop en voert een telefoongesprek.

Ben jij een echte oplosser? Stel je mensen graag op hun gemak na een schade. Spreekt het je aan om te werken in een klein team met korte lijnen en veel verantwoordelijkheid? Zoek dan niet langer!

Solliciteer via mail

Jouw job

 1. Je behandelt materiële autoschades van eigen klanten en van de tegenpartij.
 2. Je beoordeelt zelfstandig de dekking en aansprakelijkheid en werkt vanaf het moment van schademelding tot aan de uitkering aan een dossier.
 3. Schadebehandeling is de kern van jouw werk. Daarnaast ben je actief met het uitwerken van werkprocessen, het efficiënt inrichten van de digitale backoffice en het slim administreren van schadedossiers.
 4. Je bepaalt zelf wanneer het nodig is een externe deskundige in te schakelen en houdt in het hele traject de betrokken partijen op de hoogte.
  In jouw werk is het belangrijk om de juiste verbanden te leggen. Je weet verbinding te maken met de klant direct na het schadegeval. In deze gesprekken ben je empathisch maar ook in staat kritisch te zijn en tegenstrijdige feiten te bespreken.
 5. De verwerking doe je in Level7, het administratiesysteem van CCS.

Wat neem je mee?

 1. Je bent service en oplossing gericht.
 2. Je kan planmatig en gestructureerd werken.
 3. Je bent sociaal en hebt humor.
 4. Ervaring in het behandelen van schades is een pré.
 5. Je hebt een MBO, HAVO of VWO diploma.
 6. Je hebt relevante werkervaring bij een verzekeringsmaatschappij, gevolmachtigde of tussenpersoon of in een service verlenende functie.

Je werkgever

 1. Verzekeringsmaatschappij Baloise maakt deel uit van de Zwitserse Baloise Group met ruim 7.000 medewerkers in heel Europa. Baloise is beursgenoteerd op de Zwitserse beurs en heeft een A+ rating van S&P Global. Kortom een financieel heel gezond bedrijf!
 2. Baloise in Beesd is het Nederlandse bijkantoor van Baloise Belgium NV. De charme van het werken bij Baloise is dat je naast je acceptatiewerkzaamheden ook betrokken wordt bij: verbeteringen in de automatische verwerking, productontwikkeling, het optimaliseren van de voorwaarden of aanpassen van de website.
 3. Er heerst een amicale en toch ook professionele sfeer, je mag hier echt zeggen wat je vindt en jouw inbreng kan binnen ons team echt het verschil maken!
 4. Het bijkantoor in Nederland is een kleine maar sterk groeiende organisatie. We zijn in de afgelopen jaren gegroeid van 8 naar 27 medewerkers. En we willen samen met jou verder groeien.
 5. In Nederland zijn wij naast ons eigen merk ook de trotse verzekeraar achter meerdere merkenpolissen en van verschillende (lease-)wagenparken.
 6. Klanten komen via het internet, post of telefoon bij Baloise terecht.

Een werkdag

 1. Je werkt samen op een open afdeling met een collegiaal, relatief klein maar o zo vrolijk team. Daardoor zijn de lijntjes kort en weet men elkaar gemakkelijk te vinden. We geven elkaar complimentjes als we iets goed doen, maar we spreken elkaar ook aan op dingen die we beter kunnen doen. De collega’s van de schadeafdeling en acceptatieafdeling zitten bij elkaar op dezelfde afdeling, dit maakt het dat we zo snel en makkelijk met elkaar kunnen overleggen.
 2. De werkzaamheden worden iedere dag onderling verdeeld. We kennen variabele werktijden. En we zorgen er samen voor dat onze klant ons altijd telefonisch kan bereiken op doordeweekse dagen van 8:00 tot 17:30 uur.

Wat bieden we je?

 1. Een contract van 1 jaar met de intentie om die bij geschiktheid te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd.
 2. Een maandsalaris tussen de € 2800,- en € 3600,- op basis van 38 uur per week.
 3. Een gegarandeerde 13e maand.
 4. Een winstdelingsregeling.
 5. 8% vakantiegeld.
 6. 27 verlofdagen.
 7. Mogelijkheid per maand een extra verlofdag te sparen en op te nemen.
 8. Reiskostenvergoeding: € 0,23 per autokilometer.
 9. Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 10. Thuiswerkvergoeding € 3,- per dag.
 11. Internet vergoeding € 25,- per maand.
 12. Vergoeding inrichting thuiswerkplek: € 500,- per 5 jaar.
 13. Een super goede pensioenregeling op basis van beschikbare premie met een kleine eigen bijdrage van 1,7%.
 14. Mogelijkheid tot het volgen van een relevante studie (op kosten van Baloise).

Wat zegt een werknemer over Baloise?

 1. Bij Baloise ben je geen nummer, er is echt aandacht voor je zowel zakelijk als privé
 2. Door het werken in een klein bedrijf ben je echt onderdeel van de groei die het bedrijf mee maakt.
 3. Er is heel veel mogelijk, je geeft sturing aan je eigen functie en vult voor een groot gedeelte je eigen takenpakket in.
 4. Er is mogelijkheid tot flexibel werken.
 5. De medewerkers zijn collegiaal en vormen echt een team.
 6. En alles is bespreekbaar.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren is een fluitje van een cent. Stuur een e-mail naar HR@Baloise.nl ter attentie van Ninette de Jong – Voortman. Geef in je mail aan op welke functie je solliciteert, waarom jij daarvoor geschikt bent en vergeet niet je cv bij te sluiten. Wij nemen daarna contact met je op.

De verdere procedure bestaat uit twee gesprekken met ons in Beesd. In deze gesprekken spreek je met de manager en een collega, daardoor kan ook jij een goed beeld krijgen van ons. Ben je de geschikte kandidaat en zijn wij ook voor jou een match, dan volgt als laatste een integriteitstoets bestaande uit o.a. een Verklaring Omtrent Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer via mail

Voldoe je niet aan de eisen

Gemotiveerde kandidaten die het vak willen leren, nodigen wij ook van harte uit om te reageren.