Word Baloise Partner

Voordelen van partnerschap

Bij Baloise zetten we in op partnerschap. Omdat we geloven dat we samen meer bereiken. Samen creëren we echte toegevoegde waarde. Dit doen we o.a. door bij schade het herstel aan u, onze partner, over te laten. U kent immers uw product en uw klant het best. Hierdoor zorgen we samen voor de beste product en klantbeleving!

Met Baloise biedt u uw klanten een extra service en zekerheid. Wij bouwen samen aan betrouwbare verzekeringsoplossingen op maat. En als er wat gebeurt, zorgen wij dat alles goed wordt geregeld en afgehandeld.

Krachtig, innovatief én goed verzekerd

Onze kracht? Wij houden van resultaten en denken actief met u mee. U kunt altijd rekenen op de expertise, bevlogenheid en innovatiekracht van ons team. Samen bouwen we passende verzekeringsoplossingen voor uw klanten. Daarom gaan we graag een duurzame samenwerking met u aan.

Ontdek ons team

Ons team van specialisten staat u met raad en daad bij. Dankzij onze ruime ervaring in de autobranche en in het verzekeringswezen kunnen wij u adviseren en bijstaan waar nodig.

Unieke positionering

Baloise is anders dan andere verzekeraars. Wij zetten al jaren succesvol in op betaalbare verzekeringsoplossingen voor bekende merken en hebben daardoor veel kennis over merkondersteuning in de automotive sector.

Sterk partnerschap

Wij luisteren en denken met u mee. Zo bieden we samen uw klanten passende automotive (verzekerings)oplossingen aan die zorgen voor zorgeloos plezier van de aankoop van de door u aangeboden auto of van een ander product.

Visie in veiligheid

Making you safer – Wij willen een veiligere wereld creëren voor onze partners en hun klanten. Daarom gaan we verder dan de traditionele verzekeringsmaatschappijen. Zie hiervoor onze speciale “safety tips” pagina’s op deze website.

Sterke achtergrond

Baloise is trots op haar Zwitserse achtergrond. Sinds 1863 zijn wij een sterke en betrouwbare financiële dienstverlener. Daarnaast zijn we al 25 jaar actief en succesvol in merkondersteuning in de automotive sector.

Helemaal overtuigd?

Neem nu contact op, dan maken we snel een afspraak!
Word nu partner