Zorgeloos verzekerd

Onze verzekeringsoplossingen

Altijd samen met u biedt Baloise uw klanten een betrouwbare, kwalitatieve verzekeringsoplossing bij de (nieuwe) auto. Uw klant bepaalt zelf de dekking en de premie van de autoverzekering. Daarbij geldt: hoe meer schadevrije jaren uw klant heeft, hoe meer korting op onze autoverzekering. Als het dan toch een keertje misloopt, dan hebben uw klanten de garantie dat het schadeherstel binnen uw organisatie wordt uitgevoerd en de zekerheid dat de auto met originele onderdelen wordt gerepareerd volgens de kwaliteitsnormen van uw merk.

WA-verzekering

De WA-verzekering is onze basisverzekering. Uw klant is verzekerd voor schade die met de auto wordt veroorzaakt aan anderen. Een WA-verzekering is wettelijk verplicht.

WA+beperkt casco

De WA+beperkt casco verzekering gaat verder. Uw klant is ook verzekerd voor bepaalde soorten schade aan de eigen auto, zoals bij inbraak en stormschade.

WA+volledig casco (allrisk)

Onze allrisk autoverzekering biedt de meest uitgebreide dekking. Uw klant is verzekerd voor alle schade door of aan de auto. Ook kunnen we bij verlies de volledige auto vergoeden.

Onze aanvullende verzekeringen

Bij Baloise investeren we in veilige weggebruikers. Verzekeren is voor ons daarom meer dan bijstand verlenen bij schade onderweg. Of claims afhandelen. Met onze aanvullende verzekeringen heeft uw klant optimale bescherming wanneer het fout gaat.

Verzekering rechtsbijstand

We bieden twee opties: alleen juridische hulp bij conflicten over autoschade, zoals ongelukken of reparaties. Of juridische hulp bij alle verkeersconflicten. Dus ook als uw klant passagier of voetganger is.

Ongeval-verzekering inzittenden

De bestuurder en alle inzittenden zijn verzekerd als zij blijvend invalide raken of overlijden door een ongeval met de auto. We betalen een vooraf vastgesteld bedrag. Het maakt daarbij niet uit wiens schuld het is.

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden gaat verder: we betalen de werkelijke schade als de bestuurder en/of inzittenden gewond raken of overlijden door een ongeval met de auto.

Overige verzekeringen

Wij kunnen ook voor u andere verzekeringen gelabeld of in samenwerking met uw merk aanbieden, denk aan:

  • Woonhuisverzekeringen
  • Inboedelverzekeringen
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Rechtsbijstandverzekeringen
  • Caravanverzekeringen
  • Motorverzekeringen
  • Bestelautoverzekeringen
  • Vrachtwagenverzekeringen

Helemaal overtuigd?

Neem nu contact op, dan maken we snel een afspraak!
Contacteer ons