Zorgeloos verzekerd

Veilig rijgedrag moet beloond worden. Daarom belonen wij de beste automobilisten met de hoogste bonus-maluskorting, tot wel 90% bij 10 schadevrije jaren (aantoonbaar in ROY-data). Gebeurt er wel wat? Ook dan kunt u altijd op ons rekenen.

Onze autoverzekeringen

Bij Baloise bepaalt u zelf de dekking en de premie van uw autoverzekering. U kunt kiezen voor een voordelige basis WA-verzekering. Wilt u meer dekking? Dan past de beperkte casco dekking misschien bij u. Wie helemaal zeker wil zijn, kiest voor de volledige casco dekking: onze allriskverzekering.

WA Verplicht

 • Schade aan anderen

WA en Beperkt casco

 • Schade aan anderen
 • Inbraak en diefstal
 • Brand en storm
 • Ruitschade
 • Aanrijding met dieren/loslopend wild

WA en Volledig casco

 • Schade aan anderen
 • Inbraak en diefstal
 • Brand en storm
 • Ruitschade
 • Aanrijding met dieren/loslopend wild
 • Zelf veroorzaakte schade
 • Pechhulp
 • Vandalisme
 • Aanschafwaarde mogelijk
 • Nieuwwaarde mogelijk

Welke autoverzekering past bij u?

Dat hangt af van uw auto en uw wensen. Vaak geldt: hoe ouder de auto, hoe minder uitgebreid de verzekering. Kijk daarom naar uw autowaarde, maar ook naar uw rijgedrag, het aantal schadevrije jaren en de korting die u krijgt.

Hulp bij schade en pech

U krijgt hulp als uw auto of de bestuurder niet meer verder kan rijden door een verkeersongeval, brand of een andere plotselinge oorzaak van buiten de auto. Is uw auto WA en Volledig Casco verzekerd dan heeft u ook recht op hulp als uw auto niet meer verder kan rijden door een mechanische of technische storing (pechhulp) . U kan de pechhulp uitbreiden met pechhulp in uw woonplaats. Welke hulp u precies krijgt, is afhankelijk van uw verzekering. Bekijk hiervoor onze voorwaarden

Wel of geen eigen risico?

Elke verzekering kunnen we aanpassen aan uw wensen. U kunt een eigen risico-bedrag met ons afspreken, zodat u een nog lagere premie betaalt.

Accessoires meeverzekerd

Heeft u een trekhaak of roofrails? Geen zorgen, accessoires of andere extra’s die niet bij de standaarduitvoering horen kunt u simpel mee verzekeren. U betaalt premie over de totale waarde van de auto.

Onze richtlijnen

Gemiddeld genomen kiezen onze klanten voor auto’s tot 6 jaar oud onze autoverzekering WA+ Casco. Na 6 jaar is de waarde van de auto gedaald en kiest men vaker voor een WA+ Bep. Casco. Voor een auto vanaf 11 jaar gaat de keuze het meest naar WA.

Informatie extra verzekeringen

Hieronder treft u meer informatie over de mogelijkheden van de extra verzekeringen die aanvullend op de autoverzekering kunnen worden gesloten

Ongevallen-inzittenden verzekering

Met onze ongevallen-inzittendenverzekering bent u verzekerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met uw auto. De verzekering geldt voor alle personen in uw auto, ook voor de bestuurder. We betalen dan een vooraf vastgesteld bedrag aan de bestuurder en/of de passagiers. Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Hoe ernstiger de blijvende invaliditeit is, hoe meer we betalen.

Schadeverzekering voor inzittenden

In plaats van de ongevallen-inzittendenverzekering kunt u ook kiezen voor onze schadeverzekering voor inzittenden. Met deze schadeverzekering bent u ook verzekerd als u blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met uw auto. Alleen betalen we geen vooraf vastgesteld bedrag, maar betalen we de werkelijke schade als gevolg van het ongeval. De schadeverzekering geeft u dus nog meer zekerheid.

Rechtsbijstandverzekering

Met de rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij een conflict dat ontstaan is na schade. U wilt dat anderen uw schade betalen. Wij helpen u daarmee.

Bekijk hier de mogelijkheden

Verhaalsbijstand Basis
Rechtshulp bij het verhalen van schade aan de auto of lichamelijk schade.

Rechtsbijstand Basis en Optimaal
Rechtshulp bij het verhalen van schade aan de auto of lichamelijk schade. En als u een auto heeft, koopt of verkoopt, of als u uw auto laat onderhouden of repareren.

Rechtsbijstand Basis, Optimaal en Verkeersdeelnemers
Rechtshulp bij het verhalen van schade aan de auto of lichamelijk schade. En als u een auto heeft, koopt of verkoopt, of als u uw auto laat onderhouden of repareren. En als passagier in een vliegtuig of als u op reis of op vakantie bent. Deze dekking geldt voor het gehele gezin.

Meer informatie over de rechtsbijstandverzekering vindt u in onze polisvoorwaarden

Hoe zeg ik mijn verzekering op?

Wij doen er alles aan om u tevreden te houden. Wilt u toch van uw verzekering af? Dan kunt u dat zelf op elk moment doen via mijn polismap. U ontvangt dan van ons een polis waarin staat dat uw verzekering gestopt is. Op de polis staat of u premie van ons terugkrijgt en hoeveel. Als wij de verzekering voor u beëindigen, omdat u dat ons verzoekt per brief of mail. brengen wij u € 18,15 aan administratiekosten in rekening. Dit bedrag is inclusief 21% assurantiebelasting.

Meer weten over de inhoud van onze autoverzekeringen?

Ontdek de verregaande service en het echte voordeel van Baloise in:
Onze verzekeringskaarten

Raadpleeg voor een uitgebreider overzicht onze polisvoorwaarden.

Bereken meteen je voordeel

Met onze rekenmodule zie je meteen hoeveel je kan besparen. Kenteken onbekend
NL